ACHTUNG: Wir stellen unseren Dienst zum 01.02.2020 ein.
Sie sind der Forenbesitzer: Bitte kontaktieren Sie uns, wenn Sie eine Sicherung Ihres Forums erwerben möchten.
Sie sind ein Forennutzer: Bitte informieren Sie sich beim Forenbetreiber über die Weiterführung des Forums.
Blind für biblische Prophetie :: Christliche-Teestube (Forum.)
  Einloggen, um private Nachrichten zu lesen 
Benutzername: Passwort:   
  Christliche-Teestube (Forum.)
  Hier sind verschiedene aktuelle Themen.
Index  FAQ  Suchen  Mitgliederliste  Benutzergruppen  Profil  Registrieren

     Intro     Portal     Index     
Blind für biblische Prophetie
Gehe zu:  
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Christliche-Teestube (Forum.) Foren-Übersicht » Propethie
Autor Nachricht
Golf_VariantOffline

Anmeldedatum: 03.07.2006
Beiträge: 4211
Wohnort: Niedersachsen.
BeitragVerfasst am: Do Aug 16, 2007 5:14 pm Antworten mit Zitat

Leider wird die biblische Prophetie von Vielen mit Hellseherei verwechselt und nicht ernst genommen. Damit halten sie an der Decke fest, die Gott über sie gestülpt hat (Jesaja 25,7), d.h. nicht nur die Juden haben bezüglich ihres Messias eine Decke vor ihren Augen (2. Korinther 3,12-16), sondern auch viele Christen haben bezüglich Israel eine Decke vor ihren Augen, die sie blind macht für das prophetische Wort Gottes.

Diese Decke ist aus Fäden der Ersatztheologie gewebt, die lehrt, dass die Kirche an die Stelle Israels getreten ist und Israel nicht mehr die in der Bibel vorhergesagte Zukunft vor sich hat, was ihrer Meinung nach darin gipfelt, dass alle Verheißungen für Israel hinfällig geworden sind. So ähnlich dachten auch die Menschen zur Zeit Noahs. Sie konnten sich nicht vorstellen, dass Noah mit dem Bau seiner Arche Recht haben sollte. Als der Bau der Arche sich hinterher aber als richtig herausgestellt hatte, war es für die Besserwisser zu spät. Genauso zweifeln heute viele an den biblischen Verheißungen bezüglich Israel.

Es ist auffallend, dass bei modernfundamentalistischen Christen das prophetische Wort kaum eine Rolle spielt. Weil sie andere Wahrheiten bevorzugen, vernachlässigen sie das prophetische Wort der Bibel. Das aber ist gefährlich, denn die Erkenntnis über das endzeitliche Auftreten des Antichristen und die damit für die Christen verbundene Gefahr ist eng an die Prophetien über Israel geknüpft.

Der Zeiger an Gottes Uhr
Es ist keine altmodische Phrase, dass Israel der Zeiger an Gottes Uhr ist, sondern es ist heute wichtiger denn je, dies zu wissen. Je mehr wir der Wiederkunft Christi entgegengehen, desto wichtiger ist es, immer häufiger auf die Uhr Gottes zu schauen, d.h. auf Israel zu schauen. Wenn ich auf den Zug warte, mit dem meine Frau kommt, schaue ich öfters als sonst auf die Uhr. Nicht weil ich die Uhr mehr liebe als meine Frau, nein, ich bringe damit nur meine Sehnsucht zu meiner Frau zum Ausdruck.

Genauso lenkt das Schauen auf Gottes Uhr Israel uns nicht von der Person des Messias ab, sondern motiviert uns, alles zu tun, um für das Kommen des Messias bereit zu sein. D.h. man kommt nicht umhin, das prophetische Wort der Bibel zu beachten.

QUELLE. http://www.nai-israel.com
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden E-Mail senden Website dieses Benutzers besuchen
standby
Gast
BeitragVerfasst am: Mo Aug 20, 2007 9:17 am Antworten mit Zitat

Smile Das ist es doch gerade was den Glauben so *wissend* macht. Die Verheißungen treten ein egal was die Menschheit für Klimmzüge macht.
PuschjaOffline

Anmeldedatum: 06.11.2007
Beiträge: 21
Wohnort: Sibirien
BeitragVerfasst am: Di Nov 06, 2007 11:31 am Antworten mit Zitat

man kann aber auch so blind sein, daß man nicht sieht daß die eigene auslegung der prophezeiungen ganz falsch sein könnte
_________________
<°)))>( Petri Heil! )<(((°>
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Psalm150Offline

Anmeldedatum: 13.10.2007
Beiträge: 111
BeitragVerfasst am: Di Nov 06, 2007 1:37 pm Antworten mit Zitat

Womit wir beim Thema "Zeugen Jehovas" wären.
_________________
Gruß
Ronny F.
__________________________
Jesus, der Weg, die Wahrheit und das Leben - und manchen Leuten ein Ärgernis...
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Forenking

Verfasst am: Di Nov 06, 2007 1:37 pmPuschjaOffline

Anmeldedatum: 06.11.2007
Beiträge: 21
Wohnort: Sibirien
BeitragVerfasst am: Di Nov 06, 2007 2:11 pm Antworten mit Zitat

die geben ein gutes beispiel dafür ab. die adventisten auch mit ihren verkorksten lehren. universell betrachtet tobt da eigentlich der kampf zwischen allen großen weltreligionen. das judentum hat eine ganz andere exegese der prophezeiungen als das christentum. vom islam ganz zu schweigen

es ist wie beim nostradamus. da kam vor kurzem was im fernsehen. eigentlich sind seine prophezeiungen so schwammig formuliert daß man im nachhinein alles mögliche reindeuten kann wenn man nur will.
ich finde mit biblischen prophezeiungen ist das nicht anders. alles eine frage der sichtweise
_________________
<°)))>( Petri Heil! )<(((°>
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Psalm150Offline

Anmeldedatum: 13.10.2007
Beiträge: 111
BeitragVerfasst am: Di Nov 06, 2007 2:39 pm Antworten mit Zitat

Wobei ich schon denke, dass man daraus lernen kann.
Zum Beispiel das mit dem einzupflanzenden Chip, eine erstaunliche Übereinstimmung.
_________________
Gruß
Ronny F.
__________________________
Jesus, der Weg, die Wahrheit und das Leben - und manchen Leuten ein Ärgernis...
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Marty LuthermanOffline

Anmeldedatum: 08.01.2017
Beiträge: 1451
Wohnort: Radevormwald
BeitragVerfasst am: Mi März 28, 2018 4:23 pm Antworten mit Zitat

Smile Embarassed Sad Daar zat ik dan op de bruiloft van mijn beste vriendin. Was alles volgens plan verlopen, dan was ik nu eigenlijk aan de beurt, maar enkele maanden geleden besliste mijn vriend er anders over en voor �t eerst in 4 jaar ben ik weer vrijgezel. Mijn vriendin was alleszins zo goed geweest om mij deze dag een beetje te koppelen aan een andere vrijgezel, Froukje, die net als ik ook getuige was. Ik ontmoette Froukje reeds een hele tijd geleden voor �t eerst en voor zover ik weet heeft ze nooit een vaste relatie gehad. De hele dag bleven we als twee puberale schoolvriendinnen bij elkaar. Het klikte h��l goed tussen ons en de meeste mensen vonden het blijkbaar leuk dat de twee getuigen het zo goed bij elkaar konden vinden. Het feest ging door in de prachtige, zonovergoten tuin van het ouderlijk huis van de bruidegom. Er was een reuzengrote tent geplaatst die vanwege de hitte aan drie zijden geopend was en de tafels waren mooi gedekt met lang tafellinnen, versierd met mooie bloemen. Tijdens de receptie hadden Froukje en ik ons reeds te goed gedaan aan de heerlijke aperitieven. Verscheiden keren zeiden we tegen elkaar dat we dronken waren maar toch deden we ongestoord door. Het deed voor mij een beetje dat lege gevoel van een verloren relatie vergeten en Froukje hielp daar in mee. De omstaanders keken wel af en toe raar op van ons ietwat te uitbundig gelach, maar het vrolijkte eerder op dan dat het stoorde. Toen we uiteindelijk mochten aanschuiven voor het buffet waren we behoorlijk in de wind. Als getuigen zaten we aan het uiteinde van de aparte tafel waar ook het bruidskoppel en hun familie aan zaten. Deze tafel stond dwars in het midden van de tent en de rest van de ongeveer 150 gasten zaten dus voor en achter ons. Froukje en ik zaten zo goed als tegen de gesloten zijde van de tent met elk langs ons ��n van de stokoude grootouders van het koppel die nauwelijks nog wat te vertellen hadden. Maar dat stoorde ons allerminst want met ons getweetjes deden we rustig verder waar we reeds de hele dag mee bezig waren en we genoten van het voorgerecht. We deden ons uiterste best om niet te hard op te vallen en het lukt ons maar met moeite. Voor de meeste mannen moet een vrouw als Froukje als een magneet zijn. Een mooie grote meid met een kort kapsel, sportief, slank lichaam. Ze droeg die dag een mooi zomers jurkje tot boven de knie met een mooie inkijk op haar d�collet� die haar mooie boezem extra accentueerde. Onze jurkjes leken wat op elkaar behalve dan de inkijk en de kleur, maar voor de rest leken we wel zusjes, ware het niet dat ik bijna 10 cm kleiner ben dan haar. Verder ben ik ook vrij sportief en van mijn figuurtje ga ik absoluut niet klagen, maar die 10 cm die deden het hem wel. Ik kan nochtans niet zeggen dat ik qua mannen mijn gading niet vind, keuze te over, maar de behoefte naar een nieuwe vriend was er de laatste maanden nog niet.toen ik haar aankeek knipoogde ze meteen

We hadden voor we aan tafel gingen al behoorlijk over de mannen gepraat en naarmate we aan tafel gingen hadden we de meeste aanwezige mannen reeds ge�valueerd en gequoteerd. We logen tegen elkaar dat we best wel zonder konden maar hoe verder de avond vorderde hoe gewaagder de gesprekken werden en het leek mij dat Froukje net als ik evenmin een ijsklomp was. Tijdens het voorgerecht voelde ik plots de voet van haar tegen mijn scheenbeen wrijven. Een toevallige aanraking dacht ik maar toen ik haar aankeek knipoogde ze meteen. Ze had haar schoen uitgedaan en ze streelde met haar teen en voet afwisselend mijn onderbeen van aan mijn voet tot aan mijn knie. Het was wel raar, maar het paste bij het puberaal gedrag dat we al de hele dag vertoonden en het was ook al zo lang geleden dat er nog iemand zo zacht voor me was. Mijn benen lagen netjes gekruist zodat ze extra goed aan mijn been kon. Toen even later het soepje werd geserveerd moest ik even mijn stoel verzetten om de kelner wat ruimte te geven en toen ik de stoel terug wat bijschoof was meteen de voet van Froukje weer daar, maar ditmaal aan de binnenkant van mijn knie. Ik liet mijn benen nu netjes langs elkaar staan en haar voet streelde nu de binnenkant van mijn dij. Hoewel ik in eerste instantie wat schrok moet ik toegeven dat het heel prikkelend was. De alcohol, de voet, maar ook het feit dat het onder het oog van 150 mensen gebeurde. Ik keek dan ook snel naar mijn schoot om te zien of er niets zichtbaars was, maar het tafellinnen dat tot op de grond reikte liet niet toe dat er iets te zien was. Ik voelde behoorlijke kriebels in mijn onderbuik en wist niet hoe me te gedragen, maar hoopte stiekem dat ze verder deed. Haar voet gleed van mijn rechter naar mijn linker binnendij en ik voelde hoe ik behoorlijk opgewonden raakte. Mijn schaamlipjes zwollen op en het eerste vocht zocht zich een weg naar buiten. Zonder veel woorden aten we ons soepje verder en zeiden nu en dan wat tegen elkaar of tegen de oudjes langs ons. Ik hoopte dat Froukje�s voet verder reikte maar ik vroeg me af of dat wel haar bedoeling was. Het effect in mijn slipje was er in ieder geval niet minder op. Het kanten ding werd behoorlijk nat en op het moment dat de kelner ons bord kwam weghalen voelde ik haar teen op mijn heuvel drukken en er een beetje ongecontroleerde bewegingen maken. Ik plaatste mijn twee handen onder mijn kin om mezelf een beetje houding te geven. Ik zag dat Froukje een beetje onderuit gezakt zat. Haar voetzool raakte nu mijn kruis en met de bal van haar voet drukte ze mijn natte slipje nu tegen mijn kruis ter hoogte van mijn klitje. Een verrukkelijk gevoel kwam over me en liefst wilde ik mijn ogen sluiten. Ik voelde hoe onder de druk van haar voet mijn lipjes van elkaar weken en hoe mijn slipje over mijn natte kruis heen gleed. Bijna ongewild schoof ik mijn bekken naar voren tot op de rand van de stoel om de aanraking zo intens mogelijk te laten worden. Froukje liet haar voet daarop wat zakken en met haar dikke teen zat ze nu pal op mijn kittelaar.met mijn duim duwde ik haar teen even tussen mijn gezwollen schaamlippen

Ze bewoog haar teen zachtjes op en neer en stralen van genot schoten door mijn lichaam rechtstreeks tot in mijn kruis. Ik nam een servet en hield hem voor m�n mond om een kreetje te kunnen onderdrukken. De opwinding was ongelooflijk. Ik zag hoe Froukje ervan genoot om mij op te winden en ze keek gefascineerd naar me terwijl ze op haar onderlip beet. Ik draaide mijn hoofd weg van de oudjes langs me en legde mijn servet terug op mijn schoot. Met mijn linkerhand hield ik even haar voet vast terwijl ik met mijn andere hand mijn slipje vastgreep en geraffineerd opzij trok. Ik trok haar voet weer tegen mijn kletsnatte spleetje en met mijn duim duwde ik haar teen even tussen mijn gezwollen schaamlippen. Snel zette ik mijn hand weer onder mijn kin en leunde met mijn elleboog op de tafel. Froukje begreep meteen wat ik bedoelde. Ik spreidde mijn benen wat verder en gaf haar voet daarmee wat ruimte. Zonder veel moeite voelde ik hoe ze haar teen tegen mijn kutje zette en met een lichte druk gleed hij zachtjes naar binnen. Mijn onderlichaam stond in brand en liefst had ik haar hele voet naar binnen willen drukken en het uitschreeuwen van genot, maar dat was onmogelijk. Froukje duwde echter zelf haar teen zo ver mogelijk naar binnen en plooide hem daar lekker als wilde ze de wand van mijn kutje strelen. Dan trok ze hem weer langzaam naar buiten om hem meteen weer naar binnen te drukken. Ik plaatste mijn rechterwijsvinger even op haar teen telkens hij naar buiten kwam en ik voelde hoe hij bedekt was met mijn sappen; haar hele voet raakte stilaan kletsnat. Plots merkte ik dat ze ongeveer in dezelfde houding zat als mij en aan haar gelaatstrekken te zien was ze zichzelf nu ook aan het masturberen. Ik keek nog wat rond om te zien of we niet geviseerd werden maar iedereen was druk doende met het hoofdgerecht dat nu opgediend werd. Ik plaatste mijn wijsvinger op mijn klitje terwijl ik nog steeds mijn slipje opzij hield en ik wreef er ongegeneerd over en leunde met mijn buik tegen de tafel zodat niemand ook maar een glimp kon opvangen. Heel even floepte de teen uit mijn kutje wat een behoorlijke vonk door mijn lichaam gaf. Hij duwde mijn vinger weg van mijn klitje en drukte er zachtjes tegen om dan zonder enige weerstand weer naar binnen te glijden. Ik voelde een geweldig orgasme aankomen. Mijn vinger ging nu als bezeten over mijn dik gezwollen klitje. Ik nam het even tussen duim en wijsvinger, draaide er even mee en kneep er een beetje in om weer meteen verder te strelen met het topje van m�n vinger. Het kwam. En hoe het kwam. Het was niet meer te remmen en dat was ook het laatste wat ik wel wilde. Ik drukte mijn dijen hard dicht en klemde de voet met de teen diep in mijn kutje hard ertussen. Ik drukte mijn middenrif hard tegen de tafel om mijn ongecontroleerde schokken wat te temperen en hoorde mezelf zwaar ademen in mijn hand. Minutenlang leek het te duren.Mijn slipje was nog steeds kletsnat

Toen ik na een hele poos mijn houdgreep even versoepelde trok Froukje haar voet met een schokkende beweging terug waarbij haar teen uit mijn poesje gleed. Ik zag dat ze haar hoofd naar voren boog en het met haar hand ondersteunde. Ik zag aan haar gespannen houding dat ze ook een hoogtepunt beleefde en pas toen dat wegge�bd was hief ze haar rood aangelopen hoofd weer naar boven en keken we elkaar met een gemengde blik van verlegenheid, ondeugd en genot in de ogen. � Oh kijk� zei ze, wat lekkers hebben ze nu klaargemaakt� terwijl er een heerlijk gerecht werd opgediend, ondertussen knipogend naar mij. Het hele verdere eetmoment beleefde ik in een soort van roes, een beetje gekalmeerd maar nog steeds met de vlinders in de buik. Mijn slipje was nog steeds kletsnat en mijn gleufje gloeide als een kooltje. Ik hoopte dat er geen natte plek op mijn jurkje te zien was. Froukje was ondertussen naar het toilet gegaan en toen ze terugkwam plaatste ze meteen haar voet weer tegen mijn scheenbeen. Alhoewel ik voor alles openstond leken haar intenties onschuldig ditmaal. Ze trok haar voet weer terug en ik meende dat ze met haar hand haar schoen weer aantrok. Enkele seconden later voelde ik haar voet echter weer op mijn knie�n en werd mijn jurkje naar boven geschoven. Ik dacht dat het hele spelletje weer van voren ging beginnen en dit net op het moment dat we geacht werden de benen even los te gooien voor de openingsdans. Maar ze trok haar voet weer terug en het leek of ze wat achterliet op mijn knie�n. Ik dacht dat het een servet was maar toen ik het in de hand nam voelde het zijdeachtig en vooral nat aan. Ik schrok even toen ik doorhad dat ze haar slipje had uitgedaan en op mijn knie had achtergelaten. Voor �t eerst in mijn leven voelde ik het geil van een andere vrouw in mijn hand. Terwijl ik het kleinood door mijn handen liet glijden keken we elkaar glimlachend aan. Dit was lekker, buitengewoon lekker. Ik frommelde het ding in mijn hand en bracht het tot onder mijn neus en terwijl we elkaar diep in de ogen bleven kijken snoof ik de heerlijke geur van haar intiemste vocht diep in mijn longen. Terwijl ik bijna als een verslaafde lag te genieten van het heerlijke parfum werden we plots uit ons droomwereldje weggerukt door enkele galante heren met de vraag of ze deze dans van ons mochten. Het volgende halfuur werden we heen en weer gedanst en telkens stond er wel weer iemand anders te wachten. Het leek wel of ik jaloers werd telkens ik Froukje zag dansen en plezier maken met een andere man. Het was waarschijnlijk meer schrik voor het feit dat de leuke ervaring van de laatste uren hier zou eindigen. Toen ik uiteindelijk terug op mijn stoel geraakte grabbelde ik zo snel mogelijk naar het slipje in mijn handtas om er nog wat van te genieten. Ik zag dat Froukje naar me keek en ze lachte heel lief naar me. Ik kapte een bijna vol glas wijn naar binnen en stapte toen richting het huis waar ik dringend moest gaan plassen. Er waren twee toiletten maar beiden waren ze bezet. Ik zocht dan maar even wat ondersteuning tegen de leuning van de trap totdat ik mijn plasje kon gaan doen. Plots kwam Froukje binnen en zonder wat te zeggen nam ze mijn hand en trok me mee naar boven langs de stijlvolle trap. Ze leidde me door de lange gang en opende een deur die toegang gaf tot de prachtige badkamer. Zonder een woord te zeggen sloot ze de deur en drukte me met mijn buik ertegen. Ik hoorde nog hoe ze de sleutel omdraaide en het volgende moment voelde ik haar lichaam tegen het mijne drukken terwijl ze in mijn oor fluisterde :� ik wil je�. Ik voelde me volledig in haar macht en werd week in mijn hele lijf.Onbeheerst hapte ze in mijn schaamhaar

Het enige wat ik mezelf nog hoorde zeggen was :� ik wil jou ook�. Hoewel ik nog nooit in mijn leven een seksuele ervaring me een andere vrouw had leek op dit moment alles zo gewoon als maar kon zijn. Froukje begon mijn oor lekker nat te tongen terwijl ze mijn hoofd vast nam en me gewillig omdraaide. We begonnen elkaar uitbundig te tongen terwijl ik voelde hoe haar handen nu over mijn heupen gleden tot achter mijn bips die nog steeds tegen de deur gedrukt zaten. Ze trok mijn bekken naar voor en duwde haar onderbuik tegen de mijne. Enkele seconden duwden en wreven we zo tegen elkaar waarbij ze lichtjes door de knie�n boog. Ik smolt gewoon weg onder deze overweldigende aanrakingen waarbij ze alles controleerde. Mijn jurkje werd omhoog getrokken tot aan mijn slip en met een vlotte beweging haakte ze haar vingers erachter en trok het naar beneden. Het ding lag nu op mijn voeten en toen ik er uit stapte en mijn voet wilde terugplaatsen spreidde Froukje meteen mijn benen. Ze zat nu gehurkt met haar knie�n tussen mijn benen op ooghoogte met mijn poesje, slechts gescheiden door het dunne stofje van mijn jurkje. Ik huiverde voor wat er ging gebeuren en keek naar beneden recht in haar ogen. Haar blik dwaalde weer af richting mijn kruis en mijn jurkje werd naar boven gehesen. Ze keek gedurende een klein ogenblik recht in mijn natte poesje en ik voelde de rillingen reeds over mijn rug gaan. Het volgende moment voelde ik haar hete adem in mijn schoot en dook ze met haar mond op mijn gezwollen lipjes. Ik kon niet meer doen dan met beide handen haar hoofd te omklemmen en te genieten. Onbeheerst hapte ze in mijn schaamhaar , duwde haar kin naar voren, zoog op al de weke delen van mijn poesje en heel even zoog ze mijn klitje mee naar binnen. Ik schokte hevig en kreunde luid, drukte haar hoofd diep in mijn schoot, boog wat meer door de knie�n en kantelde mijn bekken naar voren zodat ze de volle toegang kreeg tot mijn vruchtje. Ik voelde hoe haar tong nu tot voor mijn openingetje kwam en met een lange haal weer tot tegen mijn klitje werd gehaald. Daar tolde ze even met haar tongetje rond en zoog het gevoelige knobbeltje met kleine trekjes naar binnen. Ik kon me van opwinding nauwelijks staande houden en voelde de spanning van een opkomend orgasme in mijn buik stijgen. De handen van Froukje gleden ondertussen naar boven en omklemden mijn borsten en knepen in mijn harde tepels door mijn behaatje heen terwijl haar tong weer door heel mijn spleetje gleed en nogmaals mijn klitje bewerkte. Ik voelde en hoorde aan de soppende en zuigende geluidjes die ze maakte dat het vocht rijkelijk uit mijn gleufje stroomde. Het kwam eraan, en ditmaal kon ik het niet meer onderdrukken. Ik kreunde diep en slaakte hoge kreetjes. Alle remmen waren los. Ik bonkte met mijn achterwerk tegen de deur en drukte het weer tegen haar niet aflatende tongetje aan. Ik bleef haar hoofd tegen me aandrukken en verstikte haar bijna door mijn opwinding tot het minuten later zachtjes wegdreef. Froukje stond langzaam recht en klemde ��n dij van mij tussen haar knie�n. Ze trok haar jurkje omhoog en ik voelde haar kletsnatte poesje nu tegen mijn bovenbeen op en neer bewegen. Een geweldig gevoel maar zeker vreemd omdat haar poesje volledig kaal geschoren was. Ze omklemde mijn borsten nu met beide handen en masseerde ze ruw. Haar mond zocht weer een weg naar de mijne en aan haar gehijg te horen was ze op weg naar een orgasme. Ik proefde nu mijn eigen sappen op en rond haar mond en het maakte me nog geiler.Ik hoorde nu hoe ze heel ritmisch luider begon te kreunen

Ze wreef nu een steeds ruwer tegen mijn dij met haar steeds natter wordende kutje terwijl haar dij nu ook stevig tegen mijn poesje werd gedrukt. De druk op mijn volle blaas gaf een opwindend gevoel en deed de het nog tintelende orgasme weer wat opleven. Het was heerlijk geil om dat opwindende vrouwenlichaam tegen me op te voelen rijden op zoek naar bevrediging en ik wilde haar dan ook graag betasten net zoals zij bij mij deed, maar Froukje plaatste me in de underdog positie en ik onderging het met plezier. Het enige wat ik kon doen was haar bips te omklemmen en met mijn vingertoppen ging ik zo ver mogelijk in haar bilspleet waar ik tot aan haar aarsje raakte dat ook reeds onder het geil zat. Ik drukte haar onderbuik hard tegen mijn dij aan waardoor de hare ook mijn lipjes deed uiteenwijken. Mijn blaas stond op springen nu maar ik voelde hoe Froukje begon te rillen en nog sneller tegen me op begon te schuiven. Ik hoorde nu hoe ze heel ritmisch luider begon te kreunen. Ik drukte met mijn vingertopje nu tegen haar aarsje en alsof het een startknopje was zuchtte ze plots h��l diep en riep wel tienmaal �jaaah�. Haar hevig gefriemel en de spastische bewegingetjes die ze maakte tegen mijn kutje deden ook mijn orgasme weer oplaaien en nauwelijks een minuutje na haar kwam ook ik weer heerlijk klaar. Het was niet zo intens maar overheerlijk. Alleen de schrik dat ik haar zou onderplassen door de hoge druk op mijn blaas hield me een beetje met de voeten op de grond. We zoenden elkaar lekker maar ik nam haar bij het bekken vast en draaide nu van haar weg met de woorden � ik kan niet meer ophouden, ik moet plassen. Gedwee liet ze me naar het toilet in de hoek van de badkamer gaan. Ik zette me neer en voelde hoe mijn gespannen blaas zich niet zomaar gewonnen gaf. Waarschijnlijk kwam het doordat Froukje gefascineerd naar me zat te kijken en langzaam op me af kwam. Ze hurkte voor me neer, spreidde mijn benen met enig verzet en knielde dan ertussen. Ze keek me in de ogen en begon me lekker te zoenen over mijn hele gezicht. Ik bleef gespannen zitten en probeerde te plassen maar het lukte niet ondanks de hoge druk. Pas na een halve minuut lekker zoenen voelde ik hoe de eerste druppeltjes zich tussen mijn gezwollen schaamlippen door een weg naar buiten persten. Froukje stopte met zoenen en leunde achterover om naar mijn eerste twijfelende druppels te kijken. Ze kwam weer naar voren en begon me weer te zoenen in mijn nek en hals en vervolgens ontdeed ze me van mijn jurkje en behaatje en kuste mijn borsten zeer zachtjes. Een eerste lekkere straal verliet mijn blaas nu en bevrijdde me van de hoogste druk. Dit was geil, geliefkoosd worden terwijl je plast. Haar handen schoven echter weer naar voren en met haar duimen zat ze nu reeds in mijn schaamhaar te wroeten.Ik plaste nu in haar hand die de warme urine tegen mijn eigen poesje liet lopen

Ik hield mijn urine weer even tegen maar Froukje schoof daarop haar hand vol in mijn kruis en masseerde mijn hele poesje met haar volle hand. Ik begreep wat ze wou. Ik deed een behoorlijke inspanning om de rest van mijn nog steeds volle blaas naar buiten te duwen. Ik voelde weer de eerste druppels komen gevolgd door een hele straal. Ik plaste nu in haar hand die de warme urine tegen mijn eigen poesje liet lopen. De opwinding was onbeschrijflijk. De hand van een andere vrouw in je eigen kruis terwijl je plast en de hitte van je urine die je helemaal verwarmt, heerlijk. Ik kon alleen maar met open mond kreunen en werd nog geiler van het enthousiaste �oh ja � telkens er een straal in haar hand liep. Ze wreef ondertussen wat meer gericht met haar hand en mijn klitje werd weer behoorlijk gestimuleerd. De urine kwam nog steeds met kleine straaltjes naar buiten en ik verlangde nu ongemeen hard naar het poesje van Froukje. Ik schoof haar kleedje naar boven met ��n hand en met mijn andere hand ging ik voor het eerst in mijn leven op zoek naar een ander kutje dan het mijne. Ze werkte meteen mee en hief haar poepje van haar hielen en steunde nu alleen op haar knie�n. Nu kon ik er gemakkelijk bij en schoof over haar zachte onderbuik, over het kale schaamheuveltje dat reeds behoorlijk vochtig was, door naar de gezwollen kletsnatte schaamlippen en de daartussen uitpuilende kleine lipjes. Wat was ze nat. Wat voelde dit lekker aan. De eerste minuten bleef ik gewoon heen en weer wrijven als in een trance. Ik realiseerde me plots dat ik gestopt was met plassen en dat Froukje nu ritmisch mee aan het bewegen was met mijn strelingen. Het voelde aan als een zacht nat zeemleer en hoe langer ik wreef hoe meer vocht er uit haar kutje stroomde. Ik plaatste nu mijn middenvinger tegen haar openingetje en onder een lichte druk werd hij verder naar binnen gezogen. Ik kan niet beschrijven hoe ik me voelde bij alles wat ik deed maar het leek de hemel wel. Ik voelde nu ook hoe mijn eigen poesje onder dit hele gedoe weer helemaal nat werd en ditmaal niet van de urine. Mijn vinger gleed nu vlot in en uit het lekkere kutje en het leek alsof ze mij gewoon nadeed door me op hetzelfde tempo te vingeren als ik haar. Ik hoorde hoe ze weer opgewonden begon te hijgen en om het heft nu zelf in de hand te nemen trok ik mijn vinger snel uit haar kutje, stak hem in mijn mond en proefde nu het heerlijke vocht dat ik daarvoor reeds kon opsnuiven in haar slipje. Ik gaf haar een duwtje zodat ze haar vrije hand even achterover op de grond moest plaatsen. Vervolgens gaf ik nog een duw tegen haar knie�n waardoor ze nu op haar bips op de grond kwam te zitten met gespreide benen. Ze begreep wat ik wilde en uitdagend spreidde ze haar benen nog verder. Enkele seconden lang keek ik naar deze fantastische aanblik. Het kale poesje waar de kleine lipjes gezwollen tussen uitstaken, glinsterde van het vocht. Ik zakte van het toilet af en ging met mijn hoofd richting haar schoot. Van tederheid was er nu geen sprake meer want ik werd door wellust gedreven. Ik opende mijn mond ver en zoog me vast op de schaamlippen terwijl ik mijn tong gretig erdoor haalde. Ik proefde haar vocht ik slikte het nu gulzig naar binnen. Ik voelde hoe mijn eigen kutje in brand stond van opwinding. Ik zocht haar holletje op en stak er mijn tong zo diep mogelijk in en uit, in en uit, in en uit. Froukje lag te kronkelen als een vis op het droge maar ze liet me niet ongemoeid. Ruglings schoof ze naar me toe en trok ze aan mijn been en voor ik het besefte lagen we in een 69-houding. Van pure opwinding begon ik mezelf te vingeren maar Froukje trok mijn hand weg en zoog zich gulzig aan mijn poesje vast. Als bezeten zogen we nu elkanders kutjes. Ik omklemde haar beide billen en schoof ��n vinger haar kutje binnen en begon haar lekker te vingeren. Ik voelde dat ze het apprecieerde want even later duwde ook zij enkele vingers bij me naar binnen. Ik wilde nu echt het spel controleren en een beetje gewaagd ging ik met mijn andere hand nu op zoek naar haar aarsje terwijl ik haar klitje in mijn mond zoog en haar kutje met twee vingers bewerkte. Ik wreef met ��n topje weer rond het met geil bedekte aarsje dat eerst heel gespannen aan voelde maar bij een lichte druk schoof het eerste kootje gemakkelijk naar binnen. Ik hoorde nu hoe ze hevig begon te kreunen en hoe ze reageerde door ook mijn aarsje te bewerken maar veel tijd had ze niet want ze was over haar kookpunt heen en half kreunend, half zuigend en mijn kutje vingerend kwam ze schokkend onder mij klaar, gevolgd op nauwelijks enkele seconden door mijn eigen orgasme. Het was overweldigend. Nog een hele tijd lagen we na te genieten op de badkamervloer. Elkaar strelend en knuffelend en nog nagenietend van deze extreme ervaring. Zo�n bruiloft zal ik nooit meer meemaken.
_________________
Christentum für Sie in Frage kommt, schauen Sie einfach mal in den "Heils-Supermarkt". Sie werden eine große Auswahl an Richtungen finden, die alle für sich in Anspruch nehmen, die reine Lehre Christi zu verbreiten und den einzig möglichen Weg zum Heil zu zeigen.
ICQ-Nummer
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Marty LuthermanOffline

Anmeldedatum: 08.01.2017
Beiträge: 1451
Wohnort: Radevormwald
BeitragVerfasst am: So Apr 15, 2018 3:22 pm Antworten mit Zitat

Hymenrekonstruktion und Schamlippenverkleinerung
Genitaloperationen Wien|Bilder|Kosten|Preis|Fotos


Die Gründe für eine Schamlippenverkleinerung oder Hymenrekonstruktion sind vielfältig und immer sehr persönlich.

Spezialklinik für Genitaloperationen

Schamlippenverkleinerungen / -vergrößerungen
Rekonstruktion des Jungfernhäutchens (Hymenrekonstruktion)
Vaginalstraffung

Sprechen Sie mit mir - von Frau zu Frau,
schreiben Sie mir über Ihr Problem.Ihre alleinige Ansprechpartnerin für diesen sensiblen Bereich ist ausschließlich eine speziell ausgebildete Diplomkrankenschwester.

Hymenrekonstruktion Wien|Bilder|Kosten|Preis|Fotos


Die Hymenrekonstruktion (Wiederherstellung der Jungfräulichkeit, Wiederherstellung des Jungfernhäutchens)

Zumeist sind es religiöse, psychische aber auch sozialökonomische Beweggründe eine operative Wiederherstellung des Jungfernhäutchens durchführen zu lassen.

Je nach Kulturkreis ermöglicht oft erst diese kleine, ungefährliche Schönheitsoperation (Hymenrekonstruktion, Rekonstruktion des
Jungfernhäutchen) zu heiraten, psychische Stabilität oder aber auch ein wirtschaftliches Auskommen zu erlangen.

Die Hymenrekonstruktion selbst ist eine einfache, kurze Operation und das Ziel ein perfektes, voll zufriedenstellenden Ergebniss zu erreichen ist dabei sehr wahrscheinlich.

Schamlippenverkleinerung Wien|Bilder|Kosten|Preis


Die Schamlippenverkleinerung

Ein paar Worte des Trostes, sie sind mit dem Problem der zu großen Schamlippen (Labia major oder Labia minor) nicht alleine.

Noch vor wenigen Jahren wurde die operative Schamlippenverkleinerung weltweit nur sehr selten durchgeführt.
Heutzutage ist die Schamlippenverkleinerung schon unter den Top Ten der durchgeführten Schönheitsoperationen in unserer Schönheitsklinik.

Zumeist sind es die funktionellen Beeinträchtigungen im Alltag, etwa beim Sport (besonders beim Radfahren, Laufen aber auch beim Schwimmen) oder ein Unwohlsein, hervorgerufen beim Tragen von Unterwäsche, die zu einer Schamlippenoperation führen (Labien OP).

Aber auch die psychischen Probleme häufen sich bei betroffenen Patientinnen vermehrt. Etwa beim Besuch des Freibades oder auch beim Geschlechtsverkehr können zu große Schamlippen enorm stören.

Was bewirkt die operative Verkleinerung der Schamlippen (Labien)?

Sie werden positiv überrascht sein. Eine kleine Schönheitsoperation, ein problemloser schönheitschirurgischer Eingriff. Aber mit enorm großer Wirkung.
_________________
Christentum für Sie in Frage kommt, schauen Sie einfach mal in den "Heils-Supermarkt". Sie werden eine große Auswahl an Richtungen finden, die alle für sich in Anspruch nehmen, die reine Lehre Christi zu verbreiten und den einzig möglichen Weg zum Heil zu zeigen.
ICQ-Nummer
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden
Forenking

Verfasst am: So Apr 15, 2018 3:22 pmBeiträge der letzten Zeit anzeigen:   
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    Christliche-Teestube (Forum.) Foren-Übersicht » Propethie


 
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.

phpBB skin developed by: John Olson
Impressum des Forums | Datenschutz | Kostenloses Homepage Forum von Forenking.com | Powered by © phpBB Group